Müzekart GNS projesi


Tarihi ve kültürel ögelerin paylaşılması ve yaygınlaştırılmasının gençler arasındaki önemini referans alarak, Genel Müdürlüğümüz ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle gençlerin kültürler arası öğrenme alanlarını geliştirmek ve desteklemek amacıyla Müzekart GNS projesi hayata geçiriliyor. 


2022 yılı itibariyle hizmete açılarak binlerce gencin faydalanma fırsatı yakaladığı bir ‘’Genç Ne Sever’’ platformu projesi olan Müzekart GNS, 19-25 yaş aralığındaki gençlerin 350’den fazla müze ve ören yerini ücretsiz gezmesine olanak sağlamaktadır. Müzekart GNS, 1 Temmuz- 30 Eylül 2024 tarihleri arasında aktif olarak kullanılabilecektir. 


Müzekart GNS 19-25 yaş aralığında bulunan (19 yaşından gün almış ve 25 yaşını doldurmamış kişiler) gençlerin başvurularına açık olup, internet sitesi üzerinde bulunan ‘’Kayıt Formu’’ (ad-soyad, doğum tarihi, T.C. kimlik numarası, telefon, e-posta adresi, şifre, fotoğraf) eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra mobil uygulama üzerinden dijital olarak elde edilmektedir.


Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız!

https://muzekartgns.com/