STEP İstanbul 2024


2024'ün en büyük girişimcilik ve teknoloji etkinliğine hazır mısınız? Takvimlerinizde STEP İstanbul için yer açın!

Türkiye Girişimcilik Vakfı olarak, San Francisco’dan sonra Türkiye’de büyük bir heyecanla, ilk kez düzenleyeceğimiz STEP İstanbul 2024'te sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!

Step Conference 2024, AI, Fintech, Earth, Yapay Zeka, Wellness ve Startup gibi birçok başlık altında gerçekleştirilecek oturumlar ve paneller ile katılımcılara ilham verici, coşku dolu bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Bu yıl Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek STEP İstanbul’da yapay zeka, finansal teknolojiler, etki girişimciliği, etki yatırımları, sürdürülebilirlik ve sağlık gibi birçok alanda öncü konuşmacılar ve sektör liderleri ile iki binden fazla katılımcı bizlerle olacak.

Bu konferans, ülkemiz için sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Türkiye'nin küresel girişimcilik sahnesindeki yerini güçlendirmek için muazzam bir fırsat. Sizi de bu önemli etkinliğin bir parçası olmaya, ilham almaya, uluslararası konuşmacılar ve konuklarla tanışmaya, etki girişimciliği ve inovasyonu yakından tanımaya davet ediyoruz!

Takvimlerinize eklemeyi ve tüm detaylar için bizi takip etmeyi unutmayın! 

Etkinlik Tarihi: 17-18 Eylül 2024

Yer: İstanbul

Detaylı bilgi için Step Conference 2024 web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

https://stepconference.com/